Dränering

Dränering

Samt återställningsarbete av trädgård

Vi är specialister på dränering. Vi arbetar främst med dränering av småhus för privatpersoner. Både i egen regi men blir också anlitade av andra företag för att utföra dräneringsarbetena åt dem. Det som utmärker oss är att vi är hängivna och noggranna, vi lämnar inget åt slumpen och sätter kunden i första hand. Självklart lämnar vi garanti på alla våra dräneringar!

Varför ska man dränera?

Den huvudsakliga anledningen till att man dränerar om huset är för att skydda sin fastighet mot fukt. Detta för att förhindra fuktskador på fastigheten. Dräneringen leder bort grundvattnet så att det inte stiger för högt och ger fukt i husgrunden. Vi isolerar också utsidan av källarväggen och lägger till en fuktspärr för att ytterligare skydda fastigheten ifrån att vatten tränger in i källaren. En rätt utförd dränering skyddar fastigheten emot fukt och mögel. En dränering blir därför en investering för framtiden.

När ska man dränera?

De äldre konstruktionerna i husen b.la. byggda på 60-/ 70-talet gjordes inte med den kunskapen och materialet vi använder oss av idag. Har du ett hus ifrån denna tiden kan det vara dags att fundera på dränering. Andra faktorer är om det har börjat lukta unket i källaren, tapeterna har börjat släppa eller bubbla, putsen börjar släppa eller om du ser synliga fuktfläckar.

Efter dräneringen erbjuder vi även återställningsarbeten där vi ordnar trädgården efter kundens behov.

Ni är välkomna att ringa oss så kommer vi ut och kollar fastigheten och ger såklart en gratis offert om ni önskar!

Få en kostnadsfri offert

Vår erfarenhet är er trygghet

Göteborg Mark & Bygg AB

Grinnekullegatan 243
417 42 Göteborg

Kontakt